Сторінка 1 – Відгуки - Superior Source, Kid's Sleep, Clean Melts, 90 швидкорозчинних таблеток - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





RiRi
Срібло
Опубліковано 16.10.2023
150
9
1
743
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська

Дуже чудово, і найпрекрасніше те, що це не впливає, коли дитина прокидається від сну. Я їм давала Мелатон по 1 г. Відверто кажучи, вони прокидаються від сну виснаженими і нервовими. Це не означає, що вони прокидаються у свій вільний час, що завжди змушує їх спати глибоко. Моя дочка раніше бачила кошмари і часто прокидалася. Їй 4 роки, і це спрацювало для мене, і, чесно кажучи, я використовував його після цього. Тому що мелатон не боюся швидко заснути, але викликає сонливість і викликає безсоння. Одного разу я прийняв одну з цих таблеток з магнієм. Чесно кажучи, я добре виспався. І найкраще те, що коли я прокинувся, Я не відчував, що мені більше хочеться спати. Я сплю і дихаю так само, як і з мелатоніном, крім цього, він добре смакує своєю кислинкою, тому спочатку це нормально, не приймайте це пізніше. Я маю на увазі, я відчуваю чудово. Він поставляється з імбирним теплом

Опубліковано 9.03.2024
322
456
34
942
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Незважаючи на те, що цей варіант комплексу для заспокоєння та сну розроблений для дітей, оформляла замовлення для себе. Основним критерієм вибору була наявність у складі ГАМК/GABA, у невеликій для цієї добавки дозуванні. У моєму житті останній рік досить високий рівень стресу: освоєння нової спеціальності, великий обсяг навчального матеріалу. Я регулярно приймаю магній, однак, помічаю, що тільки магній вже не справляється із завданням. Тому вирішила включити до своїх регулярних добавок ГАМК/GABA. На сайті більшість варіантів GABA представлені у вигляді капсул із досить великим дозуванням GABA. Однак краще не разово прийняти велике дозування, а розділити на кілька прийомів, щоб тримати постійну концентрацію речовини протягом дня. Тому, вибираючи між добавками GABA, розглядала варіанти таблетованої форми для зручності ділити. На момент формування замовлення у новинках сайту звернула увагу на цей комплекс. У мене вже був досвід замовлення та прийому добавок від Superior Source. Я знаю, що їхня особливість - таблетована сублінгвальна (під язик) форма таблеток. Якість добавок цього виробника вже мною випробувано. Замовляла добавку GABA від Superior Source, таблетки дозування 100 мг, я ділила таблетки на 4 частини для прийому. Самі таблетки дуже невеликого розміру. Необхідність ділити таблетку пов'язана з моїм бажанням добову дозу 100 мг мати в кілька прийомів, щоб тримати стабільну концентрацію GABA протягом дня. Пігулки мають приємний смак. Крім GABA в комплексі є такі інгредієнти, як L-теанін (для концентрації), і 1 мг мелатоніну. Використання: низькі дозування дозволяють додавати до основного варіанту GABA для дотацій в потрібному дозуванні. Створюють можливість послідовної дотації, що дає змогу відстежити результат та вийти на своє індивідуальне дозування. Рекомендую до прийому ці два варіанти ГАМК/ GABA. Про інший випробуваний варіант добавок GABA можна прочитати на сторінці з моїми відгуками.

49bb5d8a-c4e1-4522-9760-1af5ed86b1f0
220ce8a7-d822-40e3-beae-0e038d59d813
Опубліковано 2.03.2024
140
0
0
2
Опубліковано 12.11.2023
58
1
0
0
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська
Опубліковано 25.04.2024
61
62
1
3
Опубліковано 3.05.2024
30
0
0
0
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська